Bekijk de toekomst van Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk | Made By Holland heeft een nieuwe trailer gepresenteerd. Paleis Soestdijk biedt vanaf 2023 een onafhankelijk podium voor de kroonjuwelen van de Nederlandse maak- en kennisindustrie. Bekijk de trailer:

Nederland heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om vernieuwende oplossingen die wereldwijd het verschil maken. Die innovaties zijn prachtige visitekaartjes in het buitenland, maar ook vliegwielen van onze eigen economie en aanjagers van duurzaamheid en verbinding. Door continu innovatie te stimuleren en faciliteren, creëren we een betere, welvarende toekomst voor ons allemaal.

Op Paleis Soestdijk bieden we een onafhankelijk podium voor de kroonjuwelen van de Nederlandse maak- en kennisindustrie en vieren we de successen van innoverend Nederland. Op gelaagde en interactieve wijze presenteren wij in het paleis en het omringende park het beste van het beste dat ons land te bieden heeft op het gebied van water, agricultuur & voeding, energie en gezondheid.

Het vernieuwde Soestdijk, dat eind 2023 open gaat, presenteert een innovatief en inspirerend programma op basis van vier pijlers: Podium, Platform, Praktijk en Historie. Deze pijlers zijn terug te vinden in de drie deelgebieden: Paleis, Park en Parade.

Meer weten over de toekomst van Paleis Soestdijk? Bezoek de website van Paleis Soestdijk.