Interview met Peter Mulder tijdens Leisure & Vastgoed Congres op 26 september

Op donderdag 26 september vindt het Leisure & Vastgoed Congres plaats op het Circuit Park Zandvoort. Directeur Peter Mulder van MeyerBergman Erfgoed Groep wordt tijdens het congres geïnterviewd over de ontwikkeling van en investering in leisure vastgoed.

Leisure wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven; de vraag naar een bijzondere beleving steeds groter. Leisure is meer dan een pretpark, dierentuin of museum. Denk bijvoorbeeld aan het trekken van bezoekers naar een winkelcentrum én het vasthouden daarvan. Of het bieden van een fijne werkplek met een luxe koffiebar op kantoor.

Leisure bepaalt steeds meer het succes van een locatie. En hoe succesvoller de locatie, hoe beter dat is voor de vastgoedeigenaar. Ook gemeenten zetten steeds meer in op een functiemix binnen gebiedsontwikkelingen en zien in dat leisure daarbij onmisbaar is.

Tijdens het Leisure & Vastgoed Congres op 26 september worden geïnteresseerden bijgepraat over beleid, exploitatie, eigendom, ontwikkeling en taxaties van leisure vastgoed. In een duo-interview gaan Peter Mulder en Sander Beekwilder, directeur FloriWorld in op het onderwerp.

Interesse om het congres bij te wonen? Aanmelden kan via Vastgoedjournaal.