Vacature: Event Sales Manager 0.8 – 1.0 FTE

MeyerBergman Erfgoed Groep geeft nieuw leven aan monumentaal erfgoed. Dit doen wij middels conceptontwikkeling en place making voor onze eigen locaties, en als adviseur voor externe projecten. Momenteel beschikt de MeyerBergman Erfgoed Groep over twee bijzondere locaties, te weten Paleis Soestdijk en Buitenplaats Doornburgh. Naast het bieden van publieksprogramma zijn beide locaties beschikbaar  voor zakelijke verhuur in de breedste zin van het woord; van congres, productpresentatie en expositie tot receptie, diner, huwelijk en jubileum.

Wij zoeken:

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste, extraverte en proactieve collega die het events team van MeyerBergman Erfgoed Groep komt versterken.

Als Event Sales Manager vervul je een dubbelrol; deels in de binnendienst en deels in de buitendienst. In de buitendienst ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je neemt deel aan externe netwerken en bijeenkomsten en brengt ons locatieportfolio op proactieve wijze onder de aandacht bij onze focusmarkten. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer met bestaande en het werven van potentiele nieuwe opdrachtgevers. Je signaleert kansen en mogelijkheden en adviseert opdrachtgevers door in te spelen op hun wensen.

Daarnaast beheer je in de binnendienst de ‘backoffice’ van de salesafdeling: je behandelt de aanvragen die binnenkomen bij het Sales & Events Team, je verstrekt informatie over de mogelijkheden van beide locaties en je maakt op maat gemaakte offertes op basis van de wensen van de opdrachtgever. Je hebt oog voor detail, zorgt voor upselling, koppelt op de juiste wijze terug aan de opdrachtgever, monitort en volgt opties tijdig op, met als ultiem doel de verzilvering van de aanvraag in een zakelijk evenement.

Je rapporteert op regelmatige basis aan jouw direct leidinggevende; de Sales Director van de MeyerBergman Erfgoed Groep.

Je bent een enthousiast persoon met ervaring in sales & eventmanagement, je hebt een voorliefde voor bijzondere (monumentale) locaties en voelt je als een vis in het water binnen de eventssector. Als eerste aanspreekpunt van beide locaties ben je gastvrij en servicegericht. Je beleeft plezier aan een organisatie in ontwikkeling en je ziet uitdaging in de vernieuwing en professionalisering van twee bijzondere evenementenlocaties. Kennis van de evenementenbranche en enig cijfermatig inzicht is een must voor deze functie. Je woont in de omgeving van Utrecht.

Je bent:

Je hebt:

Wij bieden:

MeyerBergman Erfgoed Groep streeft naar een inclusieve en diverse werkvloer, zowel in afkomst, gender, geloofsovertuiging als seksuele voorkeur. Wij nodigen nadrukkelijk mensen die hier een bijdrage aan kunnen leveren van harte uit om te reageren.

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en CV voor 3 mei 2021 gericht aan Daan van de Kamp op sales@paleissoestdijk.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen via tel: 035-541.28.41. 

Acquisitie op basis van deze vacature is niet gewenst.