Vacature: Officemanager / Administratief medewerker (32 uur per week, 0,8 FTE)

Op zoek naar een afwisselende functie met veel zelfstandigheid, op een mooie werkplek in hartje Utrecht? MeyerBergman Erfgoed Groep zoekt voor de ondersteuning van haar vaste partner Hylkema Erfgoed een Officemanager / Administratief medewerker.

MeyerBergman Erfgoed Groep (MBEG) werkt aan herbestemming, conceptontwikkeling, ontwerp en exploitatie van erfgoed. Paleis Soestdijk in Baarn en Buitenplaats Doornburgh in Maarssen zijn projecten die behoren tot de portfolio. De organisatie bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen die zijn gericht op één van de projecten of een specifieke expertise. MBEG bestaat sinds 2017, maar het team van ongeveer 45 medewerkers heeft veelal jarenlange ervaring in de erfgoedsector.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een collega die zelfstandig werkzaamheden uitvoert op secretarieel en administratief gebied. Je richt je op het team van Hylkema Erfgoed, waarmee MBEG de ondersteunende faciliteiten deelt. Dit team bestaat uit bouwhistorici, architecten en restauratiedeskundigen. De functie is uitvoerend, organisatorisch en initiërend van aard. Geen van de werkzaamheden zijn in beton gegoten; met de groei van het bedrijf, groei je mee. De sleutelwoorden zijn flexibiliteit, ontdekkingsruimte en goed prioriteiten kunnen stellen.

Tot de werkzaamheden behoren:

Jouw ervaring en kwaliteiten

Wat wij bieden

Reageren

Interesse in deze vacature? Graag ontvangen we je cv en motivatiebrief. Sollicitaties en vragen kunnen worden gericht worden aan Lesley van Montfoort, l.vanmontfoort@mbegroep.nl.