Vacature: Marketing- & Communicatiemedewerker 0.8 FTE

Standplaats – Doornburgh, Maarssen

De MeyerBergman Erfgoed Groep (MBE Groep) staat voor herbestemming van monumentaal erfgoed, en is verantwoordelijk voor een aantal iconische projecten, zoals Paleis Soestdijk en Buitenplaats Doornburgh. Voor Buitenplaats Doornburgh zoeken we een marketing- & communicatiemedewerker (0.8 FTE). Buitenplaats Doornburgh organiseert residenties, tentoonstellingen, workshops en lezingen op het snijvlak van kunst en wetenschap en er bevindt zich een restaurant, DeZusters.

Profiel

Je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift, en bent goed thuis in sociale media en de laatste ontwikkelingen daarbinnen. Je vindt het leuk om te schrijven en deinst er niet voor terug om ‘hands on’ werkzaamheden uit te voeren. Je hebt creatieve ideeën over marketing en communicatie en hoe je Doornburgh kunt positioneren en een jonge organisatie kunt ondersteunen. Je hoofdproject is Buitenplaats Doornburgh maar je staat er ook voor open om in voorkomende gevallen aan andere projecten van MeyerBergman bij te dragen. Als persoon ben je proactief en een echte doener. Je bent sociaal en hebt een nieuwsgierige en onderzoekende houding. Je vindt het leuk om strategisch te denken en creatieve oplossingen te bedenken voor communicatievraagstukken. Je bent in staat zelfstandig te werken en bent niet bang om het initiatief te nemen.

Kwalificaties:

Taken marketing & communicatie medewerker:

Solliciteren

MeyerBergman Erfgoed Groep streeft naar een inclusieve en diverse werkvloer, zowel in afkomst, gender als seksuele voorkeur. Wij nodigen mensen die hier een bijdrage aan kunnen leveren van harte uit om te reageren. Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV voor 3 mei 2021 t.a.v. Nurah Abdulkadir op n.abdulkadir@mbegroep.nl Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen via tel: 035-541 28 41. 

Acquisitie op basis van deze vacature is niet gewenst.