MeyerBergman Erfgoed Groep zoekt Senior projectontwikkelaar

MeyerBergman Erfgoed Groep geeft nieuw leven aan toonaangevend erfgoed zoals Paleis Soestdijk, Landgoed Voorlei / Schakenbosch en Buitenplaats Doornburgh. Vanwege groei van onze portefeuille zijn wij zijn op zoek naar een nieuwe collega: een Senior Projectontwikkelaar die binnen ons team wil werken aan de toekomst van iconische projecten in Nederland.

Functieomschrijving

In de functie van Senior Projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelingsproces van onze projecten, vanaf de initiatieffase tot feitelijke realisatie. Je bent dus in staat om zelfstandig de inhoud van projecten vorm te geven, het projectteam op te zetten, sturing te geven aan het ontwikkelproces en intensief contact te onderhouden met alle bij het proces betrokken stakeholders, zowel in- als extern.

Je bent in staat bruggen te slaan tussen belangen van betrokken partijen en je vervult een leidende, proactieve rol binnen het projectteam.

Het takenpakket omvat onder meer:

– Opstellen van het programma van eisen;
– Op (laten) stellen van een VO, DO, etc. a.d.h.v. het programma van eisen;
– Opzetten en bewaken stichtingskosten en sturen op resultaat;
– Opstellen en bewaken (overall) projectplanning;
– Sturing geven aan planologische procedures (participatieproces, bestemmingsplan, omgevingsvergunning);
– Contracteren van de bouwteam-partners (architect, constructeur, adviseurs);
– Beoordelen en bewaken van de bouwkosten;
– Overzien van ontwerpteam- en bouwvergaderingen;
– Voorbereiden en opstarten van het verkoop- en verhuurproces;
– Onderhouden van contacten met gemeenten (zowel bestuurlijk als ambtelijk), omwonenden, makelaars, aannemers, architecten, woningcorporaties, adviseurs, kopers en (potentiële) huurders.

We zijn op zoek naar een kandidaat met:

– Afgeronde HBO/WO opleiding;
– Ten minste 10 jaar relevante werkervaring bij vastgoed/gebiedsontwikkelaars, woningcorporaties of grotere gemeenten;
– Aantoonbare leidinggevende kwaliteiten;
– Een gestructureerde werkwijze;
– Historisch, cultureel en maatschappelijk besef;
– Sterk inzicht in de financiële aspecten van vastgoedontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Passend bij deze functie. Ondanks de langjarige ervaring zijn wij een “jong” bedrijf waarin alle ruimte bestaat voor je eigen ontwikkeling. In een dynamische organisatie met een informele sfeer werk je in een hecht team samen met collega’s die graag denken én doen.

Locatie: Utrecht
Salaris: Marktconform
Start: Per direct
Dienstverband: Fulltime

Over MeyerBergman Erfgoed

MeyerBergman Erfgoed is specialist op het gebied van herbestemming en herontwikkeling van erfgoed. Daarbij heeft ons team jarenlange ervaring met complexe (binnen)stedelijke ontwikkelingsopgaven. De missie van dit team van architecten, programmamakers en ontwikkelaars is dan ook: een actieve inzet voor het behoud, herontwikkeling en herprogrammering van erfgoed. Onze activiteiten richten zich op zowel (her)ontwikkeling van bijzondere gebouwen, als op gebiedsontwikkelingen met veelal een combinatie van maatschappelijke- en culturele functies, ontspanning, wonen en werken.

Interesse?

Meer weten of wil je solliciteren? Neem dan contact op voor een eerste kennismaking. Mail je CV en korte motivatie naar: info@mbeontwikkeling.nl.
Meer weten over onze organisatie? Ga naar www.mbegroep.nl en www.mbeontwikkeling.nl.